مشتريان گرامي ؛ لطفا قبل از ثبت سفارشات خود، بخش قوانين و مقررات سايت را به دقت مطالعه نماييد          
ساعات پاسخگويي تلفني شنبه تا چهارشنبه 10 الي 18 و پنج شنبه 10 الي 14- خط ويژه : 62889 - 021
نحوه‌ی حذف و غیرفعال نمودن حساب اینستاگرام

سبد مقایسه (0)

مقایسه
سبد خالی است

نحوه‌ی حذف و غیرفعال نمودن حساب اینستاگرام

اینستاگرام یکی از محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی است که سالانه مخاطبان زیادی را به خود جذب می‌نماید. یکی از ویژگی‌های بارز این شبکه‌ی اجتماعی، ارائه یک پلتفرم برای به اشتراک‌گذاری خاطرات، تصویر، ویدئوها می‌باشد هرچند که در سال‌های اخیر تغییرات زیادی کرده است به نحوی که محتوای تبلیغاتی در آن افزایش یافته  و پلتفرم‌های اسنپ چت و فیسبوک نیز به آن اضافه شده است که این ویژگی‌ها برای همگان خوشایند نمی‌باشد و این موضوع ممکن است موجب شود برخی از کاربران بخواهند صفحه‌ی خود را پاک کنند یا غیرفعال نمایند.

ما در این مقاله به طور مختصر روش‌ حذف و غیرفعال کردن موقت صفحه‌ی اینستاگرام را برای شما شرح خواهیم داد، با ما همراه باشید.
 

تفاوت میان حذف و غیرفعال نمودن صفحه‌ی اینستاگرام

برای خارج شدن از اینستاگرام دو روش وجود دارد: حذف دائم صفحه‌ی کاربری، غیرفعال نمودن موقت صفحه‌ی کاربری. در روش حذف دائم صفحه‌ی اینستاگرام، تمامی عکس‌ها، ویدئوها، لایک‌ها، کامنت‌ها و فعالیت‌های شما پاک خواهد شد و دیگر قابل بازیابی نمی‌باشد ولی در روش غیرفعال نمودن، صفحه‌ی اینستاگرام شما به صورت موقت از نظر دیگران پنهان می‌شود و زمانی که شما مجددا وارد صفحه‌ی کاربری خود شوید، دیگران نیز می‌توانند صفحه‌ی شما را مشاهده نمایند.

 


 

همچنین شما می‌توانید قبل از انتخاب هر روش، از اطلاعات خود فایل پشتیبان تهیه کنید که برای این کار کافیست مراحل زیر را انجام دهید.

نحوه‌ی دانلود اطلاعات در نسخه موبایلی اینستاگرام

  • وارد حساب کاربری خود شوید.
  • به قسمت منوی موجود در صفحه‌ی حساب خود بروید.
  • گزینه‌ی Settings و سپس گزینه‌ی Security را انتخاب نمایید.
  • سپس به قسمت Download Data رفته، آدرس ایمیل خود را وارد نموده و در آخر گزینه‌ی Request Download را بزنید.

نحوه‌ی دانلود اطلاعات در  نسخه‌ی دسکتاپ اینستاگرام 

  • وارد حساب کاربری خود شوید.
  • دکمه‌ی Edit Profile را بزنید.
  • سپس گزینه‌ی Privacy & Security را انتخاب نمایید.
  • وارد بخش Download Data شوید و سپس گزینه‌ی Request Download را بزنید.
  • در نهایت ایمیل خود را وارد نموده و بر روی دکمه‌ی آبی رنگ Request Download کلیک نمایید.



 

پس از انجام مراحل فوق، اینستاگرام ایمیلی حاوی لینک برای شما ارسال خواهد نمود. زمان ارسال این لینک نهایت تا 48 ساعت طول خواهد کشید. زمانی که شما بر روی لینک کلیک نمایید دو پوشه برای شما دانلود خواهد شد پوشه‌ی اول حاوی عکس‌ها و ویدئوها و پوشه‌ی دوم حاوی اطلاعات حساب کاربری، کامنت‌ها و لایک‌های شما خواهد بود. لازم به ذکر است این پوشه‌ی اطلاعات با فرمت جاوا اسکریپت ارائه می‌شود تا خواندن آن برای کاربران آسان باشد.


روش حذف دائمی صفحه‌ی کاربری خود

برای حذف دائمی صفحه‌ی کاربری خود، دو روش وجود دارد. در روش اول، عبارت "حذف صفحه‌ی اینستاگرام"  را در مرورگر خود جستجو نمایید و اولین لینک را باز نموده، اطلاعات حساب کاربری خود و دلایل حذف را وارد کرده و در نهایت گزینه‌ی حذف صفحه‌ی کاربری را انتخاب کنید.

 همچنین شما می‌توانید از طریق نسخه‌ی موبایلی اینستاگرام نیز حساب کاربری خود را به صورت مستقیم حذف نمایید که برای این کار، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • وارد صفحه‌ی کاربری خود شوید.
  • روی آیکون منو ضربه بزنید.
  • به قسمت Settings رفته و گزینه‌ی Help را انتخاب نمایید.
  • زمانی که وارد قسمت Help Center شوید، مرورگر به شما نمایش داده می‌شود.
  • بر روی گزینه‌ی Managing Your Account کلیک  و سپس گزینه‌ی Delete Your Account را انتخاب نمایید.
  • گزینه‌ی How do I delete my account و سپس گزینه‌ی حذف صفحه‌ی اینستاگرام را بزنید و در آخر نیز با وارد نمودن اطلاعات حساب کاربری و دلیل حذف، صفحه‌ی خود را برای همیشه پاک کنید.

 
 
    

    
 

روش غیرفعال نمودن موقت صفحه‌ی اینستاگرام

شما می‌توانید صفحه‌ی اینستاگرام خود را داشته باشید و فقط برای مدت زمانی که می‌خواهید آن را از دید سایر کاربران پنهان نمایید. در این صورت صفحه‌ی اینستاگرام شما موقتا حذف خواهد شد و پس از ورود مجدد، صفحه‌ی اینستاگرامی شما برای کاربران نمایش داده خواهد شد.

برای  غیرفعال نمودن صفحه‌ی اینستاگرام، دو روش وجود دارد. یکی از روش‌های غیرفعال نمودن صفحه‌ی اینستاگرام، از طریق مرورگر می‌باشد که برای این امر، مراحل زیر را باید دنبال نمایید:

  • وارد وب سایت اینستاگرام شوید.
  • حساب کاربری خود را باز کنید.
  • گزینه‌ی ویرایش حساب کاربری را انتخاب نمایید.
  • در نهایت دکمه‌ی غیرفعال نمودن Temporarily disable my account را بزنید.

همچنین شما می‌توانید از طریق برنامه، وارد صفحه‌ی حذف حساب کاربری شوید و گزینه‌ی Temporarily disable my account را انتخاب نمایید  و در نهایت با انتخاب دلیل و کلیک بر روی گزینه‌ی آبی رنگ Temporarily Disable Account، حساب خود را غیرفعال نمایید.


 

   


 


منبع:cnet


 

نظرات کاربران

شما می توانید اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می دهید

فیلد های ضروری را پر کنید.
نام خود را وارد کنید
ایمیل خود را وارد کنید
متن پیام را وارد نکرده اید
کد امنیتی را وارد کنید
در حال بارگذاری ...