مشتريان گرامي ؛ لطفا قبل از ثبت سفارشات خود، بخش قوانين و مقررات سايت را به دقت مطالعه نماييد          
ساعات پاسخگويي تلفني شنبه تا چهارشنبه 9 الي 17 و پنج شنبه 9 الي 13 - خط ويژه : 62889 - 021
آشنایی با اپلیکیشن Threads

سبد مقایسه (0)

مقایسه
سبد خالی است

آشنایی با اپلیکیشن Threads

اینستاگرام، آبان ماه سال  2018، ویژگی جدید Close Friend را ارائه داد که این ویژگی به شما  قابلیت اشتراک‌گذاری استوری برای  تعداد مشخصی از فالوورهای مدنظرتان را می‌دهد. علاوه بر این در سال 2019، این شرکت اقدام به انتشار برنامه جدید Threads نمود که این برنامه بر اساس ویژگی Close Friend طراحی شده است.
برنامه‌ی Threads، به اشتراک‌گذاری عکس‌ و ویدئو شما را برای دوستان موجود در لیست  Close Friend ،آسان‌تر می‌نماید و همچنین می‌توانید پروفایل افرادی که می‌خواهید استوری شما را ببینند را در قسمت پایین صفحه نمایش خود اضافه کنید. علاوه بر این می‌توانید تصاویر و ویدئوی خود را  به صورت جداگانه وتنها با ضربه بر روی عکس پروفایل، برایشان ارسال کنید.



 

این برنامه، یک صندوق ورودی دارد که چت‌های شما با افراد موجود در Close Friend را نشان می‌هد. هرچند که پوسته‌ی این صندوق ورودی با دایرکت تفاوت‌هایی دارد به طوری که همه‌ی پیام‌ها برای شما نمایش داده نمی‌شود و برای ادامه‌ی چت، محیط جداگانه‌ای  درنظر گرفته شده است. هرچند که شما همچنان می‌توانید با استفاده از اینستاگرام به صحبت خود با افراد حاضر در لیست Close Friend ادامه دهید.



 

Threads دارای ویژگی Status است که این ویژگی همانند ویژگی WhatsApp's About عمل می‌کند به طوری که با استفاده از ایموجی‌های مختلف، دوستانتان را از وضعیت شما آگاه می‌سازد و اگر شما آن قدرمشغول باشید که نتوانید پست‌های جدید به روزرسانی نمایید، می‌توانید گزینه‌ی Auto Status را فعال نموده تا وضعیت مختصری از شما به صورت متن و بدون ذکر محل دقیق برای دوستانتان به اشتراک بگذارد.برای مثال زمانی که شما در کافه هستید، این برنامه با تشخیص دقیق موقعیت مکانی شما پیامی مانند  "☕️ در کافه" و بدون ذکر دقیق محل برای دوستانتان ارسال می‌کند یا اگر شارژ باتری شما کم باشد، وضعیتی حاوی پیام "🔌 شارژ کم" ارسال خواهد شد و دوستان شما متوجه خواهند شد که در حال حاضر توانایی پاسخ دادن پیام‌ها را ندارید.
 


 

شرکت مادر فیسبوک اعلام کرده است که موقعیت‌های مکانی در سرور ما، ذخیره نخواهد شد و همه‌ی آن‌ها در گوشی شما خواهد بود و درصورت حذف برنامه، حذف خواهند شد.



منبع
:gsmarena



 

نظرات کاربران

شما می توانید اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می دهید

فیلد های ضروری را پر کنید.
نام خود را وارد کنید
ایمیل خود را وارد کنید
متن پیام را وارد نکرده اید
کد امنیتی را وارد کنید
در حال بارگذاری ...